"Вибачте мене за критику, але... Ви виглядаєте молодше дочки. Не псуйте доньку": Сумську різко розкритикували в мережі (фото)

Ольга Сумська разом з молодшою дочкою прикрасили червону килимову доріжку 12-го щорічного кінофестивалю в Одесі. Зіркова матуся та її спадкоємиця з'явилися в сукнях від власного бренду української актриси. І якщо наряд артистки публіка сприйняла тепло, то ось образ Ані серйозно розкритикували, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм Ольга Сумська поділилася серією фотографій. У кадрі акторка з'явилася в чудовій шовковій сукні в підлогу ніжно-блакитного відтінку в квітковий принт, з акцентом на талії і манжетами. Волосся артистка залишила розпущеним, а в макіяжі зробила акцент на очах. Анна Борисюк одягла сукню вільного крою довжиною до щиколотки з довгими рукавами в дрібний квітковий принт. Образ дівчина завершила чорними балетками і трендовою сумкою Prada. Як і мама, дівчинка залишила волосся розпущеним.

"Разом з Анею відвідали Одеський міжнародний кінофестиваль! З відкриттям!" - зазначила Ольга Сумська. У той час як образ актриси припав до вподоби публіці, наряд її дочки серйозно розкритикували. Деякі підписники звинуватили зірку в тому, що для себе вона обрала гарніше плаття, а дочку одягла в те, що попалося.

"Такі красуні", "Вибачте мене за критику, але ... Ви виглядаєте молодше дочки. Наряд зовсім не підходить їй. Збільшує і старить. Не псуйте дівчинку", "Ольга, Ви завжди така елегантна, що ж дочку так підставили?" , "Мама красуня, а Аню одягли як опудало, хоча дуже красива дівчина", "Ікона стилю, жіночності та елегантності. Оля, Ви прекрасні", "Анна красуня!! Копія тато", - пишуть такі різні коментарі фоловери.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...