Вибили зуб і проткнули шпагою: Каскадер розповів, як п'яний Боярський ледь не загинув під час зйомки поєдинку у "Трьох мушкетерах"

Актор Михайло Боярський міг загинути на зйомках картини «Д'Артаньян та Три мушкетери». Про це розповів каскадер Микола Ващилін, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Він працював на знімальному майданчику цього фільму і згадав, що Боярський залишився живим лише завдяки випадковості. Інцидент стався під час зйомок поєдинку між Д'Артаньяном та гвардійцем. За словами каскадера, Михайло Боярський та його колега Володимир Балон приїхали на зйомки, будучи п'яними. Однак режисер таки вирішив знімати сцену на сходах і припустився серйозної помилки. Боярському треба було швидко спускатися вниз, проте він послизнувся і налетів на шпагу. Колега Боярського вибив акторові один зуб і проткнув його шпагою. Ващилін чесно зазначив, що зйомки цього фільму залишали бажати кращого, оскільки багато виконавців головних ролей постійно перебували у нетверезому стані.

Якось каскадер навіть відмовився від зйомок через це. «Приходять актори на "Трьох мушкетерах" п'яні, а маю кінну сцену — і я скасував зйомку. Це дуже дорого, і, звісно, на мене всі вз'їлися», - згадує Ващилін. Однак, з іншого боку, він підкреслив, що на ньому лежала вся відповідальність і він не міг допустити, щоб хтось сильно травмувався або, не дай Боже, загинув.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...