Видалили пухлину: Надя Дорофєєва вперше показала інтимний шрам, який раніше замазувала тоналкою (фото)

Українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, що чотири роки тому їй поставили діагноз фіброаденома – це доброякісна пухлина в грудях, яку довелося видалити. Після цього на тілі поп-виконавиці залишився шрам. Раніше співачка приховувала проблеми зі здоров'ям, але в середу, 13 жовтня, – у всесвітній день без бюстгальтера – вперше показала фото, на якому видно білий слід від хірургічного втручання. Відповідний пост Дорофєєва оприлюднила на особистій Instagram-сторінці, передають Патріоти України.

Жінка зізналася, що довгий час ховала слід від операції під одягом, замазувала тональним кремом, але зараз не соромиться про це розповісти. "Фіброаденома – це найбільш поширена доброякісна пухлина в молочній залозі", – розповіла артистка.

Вона зазначила, що причини виникнення доброякісної пухлини різні й важливо стежити за своїм здоров'ям, періодично перевіряючись у мамолога. "Регулярні чек-апи суперважливі, це наш шанс вчасно виявити проблему! Днями я була на щорічному огляді у свого мамолога, і вам нагадую", – підсумувала Дорофєєва.

У коментарях чоловік артистки, співак Володимир Дантес висловив гордість за кохану. "Моя дівчинка! Кайф, що поділилася", – написав він.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...