Виглядає як Жанна Фріске, паралізована та в депресії: Спливли нові подробиці про хворобу Заворотнюк - зірку вже не впізнати

Зірка серіалу Моя прекрасна няня, російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже три роки бореться з раком головного мозку – гліобластомою – нібито частково втратила голос і здатність рухатися самостійно. ЗМІ пишуть, що зараз Заворотнюк виглядає, як Жанна Фріске, яка також страждала від цієї ж хвороби, передають Патріоти України.

Як пише KP.RU, останнім часом актриса постійно знаходиться в заміському будинку в підмосковному котеджному селищі Крекшино. Анастасія Заворотнюк сильно набрала вагу. Причина цього - так званий синдром Кушинга і глюкокортикоїди (стероїдні гормони), які приймає знаменитість.

"Іноді її возять на процедури в клініку. Я бачила, як доглядальниця вивезла її на каталці й, мабуть, чекала на автівку. Анастасія дуже повна, з одутлим обличчям, була закутана, на шиї щільний шарф. Її насилу можна впізнати. Але очі її залишилися ті самі - вона подивилася осмислено, хоча зі стражданям", - розповіла сусідка актриси по котеджу.

За даними ЗМІ, Завротонюк перебуває у депресії та в загальмованому стані. Крім того, у неї паралізована права частина тіла. Російський режисер Анатолій Демидов, знайомий з оточенням сім'ї артистки, розповів виданню, що у Заворотнюк сильно осип голос. Але, як запевняють медики, це тимчасове явище.

Крім того, в оточенні актриси кажуть, що останнім часом у неї спостерігаються ознаки депресії. Заворотнюк приймає заспокійливі препарати і дуже втомилася від лікування.

"Втома від нескінченного лікування, звичайно, відчувається, нерви у всіх в сім'ї оголені. Анастасія більшу частину часу проводить в колясці в горизонтальному положенні, хоча раніше вона більше сиділа. У неї частково паралізована права частина тіла, вона не може рухатися без сторонньої допомоги та ворушити рукою. Є проблеми із зором, вимовою. Анастасія застосовує препарати, які підтримують її, через що вона сильно поправилася і змінилася до невпізнання. Вона не може довго зберігати концентрацію уваги, і взагалі їй не до розмов по душах", - поділився Демидов.

Видання додало з посиланням на іншого знайомого родини, що, за словами лікарів, хвороба Завротнюк невиліковна. Питання стоїть лише про продовження життя.

Раніше з'явилося імовірне фото Анастасії Заворотнюк після хвороби. ЗМІ опублікували статтю про борги чоловіка актриси, фігуриста Петра Чернишева. Він часто перевищує швидкість, через що отримав багато "листів щастя" з фотографіями з прихованих камер на дорогах на значну суму.

На одному з таких знімків, який потрапив у Мережу, за кермом автомобіля сам Чернишов, а поруч з ним на передньому сидінні - якась жінка. ЗМІ припускають, що це - дружина порушника, Анастасія Заворотнюк.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...