Виглядає на 25! Тіна Кароль без макіяжу показала миле домашнє фото зі своїм вихованцем - фанати у захваті

Тіна Кароль дуже рідко ділиться простими домашніми фото, дедалі частіше показуючи анонси своїх концертів, нових пісень та проєктів, а також фото з нових рекламних кампаній. А тому фанати захопилися, коли виконавиця показала рідкісний знімок зі своїм вихованцем, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз успішна українська співачка зазначила, що "забула показати" своє нове селфі із сірою кішкою – її улюбленцем, який дуже рідко потрапляє у мікроблог зірки. Знімок відразу з'явився у фан-акаунті Тіни Кароль, і автор посту ніжно підписав публікацію: "Милота".

У кадрі Тіна Кароль постала абсолютно без макіяжу, прибравши волосся у хвіст, одягнувши ніжні сережки з перлами та просту чорну футболку. До обличчя вона притиснула сірого пухнастого звірка.Шанувальники були дуже раді побачити вихованця зірки, а також захопилися чудовим зовнішнім виглядом виконавиці. І справді, на знімку Тіна Кароль ледь виглядає на 25 років.

"Кішечки обидві красиві такі", "Яка ти, Тіночка, природна і мила ти принадність", "Красуні, супер", "Мурчики домашні", "Коханка наша", "Милашки", - пишуть фоловери.

Вживані "трофейні" унітази мабуть закінчились: Окупанти подарували рашистці Чичеріній вкрадену в Україні сумку Chanel (відео)

субота, 31 серпень 2024, 17:44

Російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно підтримує криваву політику Кремля, похизувалася ганебним подарунком. Так путіністка показала рожеву сумку Chanel, яку окупанти поцупили в Україні, гордо назвавши своє мародерство "трофеєм", інформують Патр...

З залицяльниками нема питань, хто кого носитиме на руках: Американська модель завдяки великому росту і вдалому маркетингу стала мультимільйонеркою

субота, 31 серпень 2024, 13:45

Рубліку підкорила класична історія про "гадке каченя". Адже нестандартній дівчині діставалось в підлітковому віці за те, що не така як всі. 28-річна Марі Темара "зі зростом 213 см" завдяки своїм видатним антропологічним даним карколомну кар’єру в моде...