Вийшла заміж за росіянина? Аліна Гросу показала нові фото з весілля

Українська співачка Аліна Гросу продовжує інтригувати шанувальників, хто ж став її другим чоловіком, передають Патріоти України.

На сторінці в Instagram виконавиця розмістила нові фото зі свого весілля на узбережжі океану. І чи не вперше артистка показала свого обранця не зі спини, а обличчям до камери. Втім, як і раніше, особистість другого чоловіка Гросу все ще приховує. А на свіжих знімках його обличчя Аліна закрила білим сердечком.

Разом з тим, зірка дещо задовольнила цікавість прихильників і натякнула, хто б міг стати її новим чоловіком. Багато з фанів припускали, що Гросу вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким зустрічалася до початку повномасштабної війни.

Аліна Гросу та Роман Полянський / © instagram.com/alina_grosu

Аліна Гросу показала нові фото з весілля / © instagram.com/alina_grosuУ Instagram Аліна практично підтвердила ці здогадки шанувальників: "Були різні періоди в моєму житті. І смуток, і радість. Останнім часом мені багато пишуть про одну людину… Він і справді є радістю в моєму житті", - загадково відповіла Гросу.

Аліна Гросу показала нові фото з весілля / © instagram.com/alina_grosuu

Аліна Гросу показала нові фото з весілля / Фото: instagram.com/alina_grosu

Зазначимо, що чоловік з весільних фото, якого артистка так ретельно приховує за смайликами, й справді схожий на Полянського. Згідно з "розслідуванням" фанів, за статурою, волоссям, зростом, ба навіть нігтями та формою вушних раковин це "100% Полянський".

Фани впевнені, що чоловік на фото - Роман Полянський / © instagram.com/alina_grosuФани впевнені, що чоловік на фото - Роман Полянський / Фото: instagram.com/alina_grosu

Аліна Гросу та Роман Полянський / © instagram.com/alina_grosu

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...