Вийти за вже іноземця: Акторка Ірина Сопонару вперше показала варіанти суконь для свого весілля

Українська акторка Ірина Сопонару, яка незабаром вийде заміж за свого коханого Ріса, поділилася з шанувальниками процесом вибору сукні.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію фотографій з того дня, коли приміряла сукні. Як зізналася зірка "Жіночого кварталу" в розмові з консультантом, вона віддає перевагу простим вбранням у білому стилі.

Тому для знаменитості підібрали п'ять різних суконь відповідно до її побажань. Зокрема, Ірина приміряла коротку білу сукню з рюшами на плечах, довгу сукню, але з перлами на талії та великим розрізом внизу. Третьою була найбільш стримана сукня зі шлейфом.

Наступна весільна сукня також мала відкриту спину і шлейф, але її доповнював великий бант ззаду. Останнім варіантом була біла весільна сукня, всипана камінням. Доповнювали образ мереживні рукави.

"Обираю весільну сукню. Варіантів насправді дуже багато. Хвилююся", - поділилася емоціями Сопонару.


"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...

"Їхні стосунки залишаються вкрай напруженими": Вільям і Кейт хочуть помиритися з Гаррі та Меган

середа, 8 травень 2024, 11:23

Принц Вільям і принцеса Кейт віддалилися від принца Гаррі та Меган Маркл після їхнього сенсаційного зречення 2020 року від королівських повноважень. Однак майбутні король і королева «відкриті» для примирення з герцогом і герцогинею Сассекськими. Про це...