"Виключно з поваги": Новий канал пояснив, як зрадниця Галина Безрук з'явилася в ефірі

Новий канал пояснив, як зрадниця Галини Безрук, яка народилася в Краматорську, а з 2015 року живе в Росії, потрапила в ефір на третій рік повномасштабної війни. Жінка знімалася у перших чотирьох сезонах серіалу "Будиночок на щастя", який полюбився багатьом українцям. Поки що існує лише один сезон (останній, п'ятий), у якому зрадниці немає, передають Патріоти України.

Новий канал зазначив, що з 2022 року прибрав усі кінокартини, у зйомках яких брали участь росіяни. Як бачимо, чотири сезони "Будиночку на щастя" досі транслюють. Пресслужба телеканалу відповіла OBOZ.UA чому так сталося.

"Одразу, після початку повномасштабного вторгнення та інформації про те, що Галина Безрук зробила вибір залишитися жити в Росії, Новий канал припинив будь-яку співпрацю з акторкою. Всі подальші епізоди та новий сезон серіалу знімалися без її участі – сценарій було змінено з метою виключення її героїні з нашого продукту. Нам прикро, що в минулому вона була частиною історії, яка так сильно полюбилася нашому глядачу", – повідомив Новий канал.

Варто зазначити, що новий пятий сезон комедійного серіалу вийшов весною 2024 року. Перша його серія починається (спойлер!) з того, що головна героїня Маша, яку грає Галина Безрук, покидає свого коханого, на ім'я Макс, і тікає за кордон подалі від війни, де будує стосунки із французом. Про свою доньку Василину жінка "забуває", тому Макс змушений відсудити дівчинку у колишньої дружини й самостійно зайнятися її вихованням. Саме таким способом режисери вирішили викрутитися з ситуації зі зникненням головної героїні.

Через те, що більше половини серіалу було знято за присутності зрадниці, Новий канал вимушений транслювати його повністю на повторі, щоб підтримати українських акторів, які були основою знімальної команди.

"Новий канал з 2022 року не здійснює показів будь-яких продуктів, що включають прояви російських акторів чи інших громадян країни-ворога. Архівні епізоди серіалу "Будиночок на щастя", що в повторі транслюються у нашому ефірі, не потрапили до нашого "чорного списку" виключно з поваги до інших українських акторів та творців, які долучилися до його створення, а також з метою підтримки глядачами зв'язку з наступними сезонами серіалу, що вже не містять будь-яких сцен з Галиною Безрук", – зазначили в пресслужбі.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...