Викинулася з вікна 29-го поверху: "Міс США 2019" наклала на себе руки у віці 30 років

Американська модель, телеведуча та юрист Чеслі Кріст, яка завоювала титул «Міс США 2019» і представляла свою країну на конкурсі «Міс Всесвіт» (де увійшла до десятки фіналісток) наклала на себе руки у віці 30 років, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання New York Post, жінка викинулася з вікна 60-поверхового хмарочоса у Нью-Йорку. У цьому будинку вона мешкала на дев'ятому поверсі. Перед смертю її бачили на терасі 29-го поверху.

Тіло Чеслі було знайдено на вулиці. За інформацією ЗМІ, Кріст залишила передсмертну записку, де написала, що все своє майно вона залишає матері. Перед самогубством Чеслі опублікувала в Instagram свій останній пост. «Нехай цей день принесе вам спокій та мир», — написала вона.

Причин самогубства не повідомляється.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...