Виразніші форми, як у Сальми Хайєк та Кім Кардашян: Шанувальники підтримують Настю Каменських, котра демонструє більше кілограмів у новому образі

Українська співачка Настя Каменських, що робить сольну кар'єру під ніком NK, любить вести зі своїми шанувальниками в Instagram задушевні бесіди про життя, різні форми вибору і свою творчість.

Так, в розміщеному кілька годин тому пості співачка постала перед шанувальниками у новому образі — в яскравому червоному платті з глибоким розрізом і відкритим декольте.

Крім того, свій новий вигляд Настя доповнила колготками в сіточку і червоними ботфортами.

«Круто запалили вчора на «Вечорі Прем'єр», — підписала вона пост .

Більшість шанувальників поставили величезну кількість лайків під постом, але при цьому деякі з них звернули увагу на те, що Настуся явно почала набирати вагу.

«Знову гладшати почала, чи що?», «Яка була товста, така, в принципі, й залишилася!» — пишуть «докучливі» фанати.

Але таких всюдисущих «приставак» була явна меншість — в основній масі фоловери написали про те, яка «Наська крута», «шикарна» й «хороша», а те, що трохи набрала вагу, навіть на користь — «стала схожа на Сальму Хайєк». А також порадили дівчині не звертати увагу на критику та рухатися вперед.

Нагадаємо, днями Каменських знову поекспериментувала з зовнішністю, примірявши блондинисту перуку та вбрання, прикрашене величезними пір'їнами.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...