Вирішив залишити зіркову тещу: Арсен Мірзоян зізнався, що придбав разом із Тонею Матвієнко окреме житло (фото)

Виконавець Арсен Мірзоян разом із Тонею Матвієнко й дітьми живе у великому будинку тещі Ніни Матвієнко. Та співак зізнався, що пара вирішила жити окремо. За словами Мірзояна, жити в одному будинку з народною артисткою йому комфортно. Але подружжя вирішило облаштувати власну оселю. Про це співак розповів у програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

"Квартиру ми купили, ще не дійшли до неї руки, ремонт там не робили. Щось у повітрі віє за настроями, але нам тут комфортно живеться. Ніну (спільну доньку пари. - ред.) завжди є на кого залишити. І Ніна Митрофанівна спілкується з онукою. Донька вдихає в неї нове життя. І їм так весело, у садку гуляють", - поділився Мірзоян.

Ведучий програми Даніель Салем поставив пікантне запитання і дізнався, як часто артист займається сексом із дружиною. Адже пара живе не окремо. "Коли немає нікого вдома. А це доволі часто. Така в нас родина, що хтось на гастролях, хтось десь іще. Це по-перше. По-друге, тут три поверхи. Тож можна", - відповів співак.

43-річний Арсен Мірзоян поділився, що за 10 років стосунків зі співачкою 40-річною Тонею Матвієнко не мали гучних сварок. А причиною виконавець називає те, що він знає табу в шлюбі з донькою народної артистки Ніни Матвієнко.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...