Вирішив залишити зіркову тещу: Арсен Мірзоян зізнався, що придбав разом із Тонею Матвієнко окреме житло (фото)

Виконавець Арсен Мірзоян разом із Тонею Матвієнко й дітьми живе у великому будинку тещі Ніни Матвієнко. Та співак зізнався, що пара вирішила жити окремо. За словами Мірзояна, жити в одному будинку з народною артисткою йому комфортно. Але подружжя вирішило облаштувати власну оселю. Про це співак розповів у програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

"Квартиру ми купили, ще не дійшли до неї руки, ремонт там не робили. Щось у повітрі віє за настроями, але нам тут комфортно живеться. Ніну (спільну доньку пари. - ред.) завжди є на кого залишити. І Ніна Митрофанівна спілкується з онукою. Донька вдихає в неї нове життя. І їм так весело, у садку гуляють", - поділився Мірзоян.

Ведучий програми Даніель Салем поставив пікантне запитання і дізнався, як часто артист займається сексом із дружиною. Адже пара живе не окремо. "Коли немає нікого вдома. А це доволі часто. Така в нас родина, що хтось на гастролях, хтось десь іще. Це по-перше. По-друге, тут три поверхи. Тож можна", - відповів співак.

43-річний Арсен Мірзоян поділився, що за 10 років стосунків зі співачкою 40-річною Тонею Матвієнко не мали гучних сварок. А причиною виконавець називає те, що він знає табу в шлюбі з донькою народної артистки Ніни Матвієнко.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...