Вище на дві голови: Колишня дружина Кличка показала рідкісне фото їхнього молодшого сина

Мер Києва Віталій Кличко - батько трьох дітей. Його єдиній дочці виповнилося 18 років, молодшому синові - 16, а старшому- 22 роки. Усі спадкоємці столичного градоначальника перебувають за кордоном. Дітей екс-боксер та його дружина показують досить рідко, а тому фанати були раді побачити нові знімки Максима, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Наталія Кличко - колишня дружина мера Києва, яка понад 25 років живе в Німеччині, опублікувала знімок із молодшим сином.

"Мої діти – моя найбільша опора! І вони мої найбільші фанати, – зазначила Наталія Кличко. – Теплі обійми". У кадрі співачка знялася з Максимом, який, за словами його батька, вже перегнав за зростанням усіх у сім'ї. Наразі зріст 16-річного підлітка становить 2 метри 15 сантиметрів. А тому не дивно, що він легко потрапив до команди Оксфорда по баскетболу.

Раніше в інтерв'ю Віталій Кличко зазначив, що його молодший син відмінно навчається в британському університеті і активно займається спортом.

За свою матусю хлопець вищий аж на дві голови. У кадрі колишня дружина Кличка постала у дуже стильному вбранні. Її вибір упав на широкі сині джинси, черевики на тракторній підошві, світлий трендовий светр та шапочку-біні в тон. Максим Кличко на фото позував дуже по-домашньому - у сірих джоггерах та темно-синій футболці. Росте хлопець копією своєї мами, а на зріст вдався у батька.

"Для мене це складне запитання": Відома українська акторка зізналася, як мобілізація чоловіка вплинула на нього

понеділок, 6 травень 2024, 23:55

Дружина українського актора Дмитра Сови - акторка Даша Легейда поділилася, як мобілізація змінила її коханого. Як зізнається акторка, Дмитро кардинально змінився. Зокрема, після відмови від звичних для нього раніше речей він став менш життєрадісним. ...

"Озираючись назад": Сестри Завальські зізналися, чому на піку популярності розпався гурт "Алібі"

понеділок, 6 травень 2024, 15:50

Анна та Ангеліна Завальські, солістки одного з найвідомішого свого часу українського музичного гурту, зізналися, чому на піку популярності закрили свій проєкт "Алібі", передають Патріоти України. В інтерв’ю OBOZ.UA артистки розповіли, що корективи в ро...