Висновки вийшли дуже цікаві: Експерти з мови тіла порівняли поведінку Меган Маркл і Кейт Міддлтон під час публічних виходів з чоловіками

Кейт Міддлтон і принц Вільям. Фото: соцмережі.Днями Кейт Міддлтон і принц Вільям з’явилися на прем'єрі фільму про Джеймса Бонда в Королівському Альберт-Холі в Лондоні, а Меган Маркл і принц Гаррі нещодавно взяли участь в концерті Global Citizen Live в Центральному парку в Нью-Йорку. Експерт з мови тіла Брюс Белівінг зазначив, що між двома королівськими парами існують «колосальні розбіжності», передають Патріоти України.

«Якщо дивитися на невербальну комунікацію і підсвідомі жести, то помітна колосальна різниця між „зв'язком підтримки“ Кейт і Вільяма і „покірним ставленням“ Гаррі до Меган. Між Кейт і Вільямом ми бачимо високий ступінь подібності в поведінці, якщо хочете, дзеркальне відбиття. Герцоги Кембриджські заохочують один одного ніжними дотиками й поглядами, що виражають вразливість (погляд Діани). Їм обом подобається підтримувати один одного в розмові. Це говорить про згуртованість пари. Це різко контрастує з покірною поведінкою, яку Гаррі проявляє щодо Меган», — цитує експерта видання Express.

«Коли Вільям кидає швидкий погляд у бік Кейт, то Гаррі затримується довше, робить паузу, ніби чекає від Меган дозволу продовжити. Крім того, легкі дотики між Кейт і Вільямом у Меган і Гаррі замінюються так званим „тривалим поплескуванням“, коли Меган кладе руку на Гаррі, й довго не прибирає», — аналізує експерт.

Белівінг пояснив, що цей жест показує, що Меган «контролює ситуацію». «Навіть під час інтерв'ю з Опрою Меган часто використовувала поплескування, щоб нагадати Гаррі, хто головний», — вважає експерт.

«Стосунки Кейт і Вільяма — це стосунки між двома дорослими людьми, тоді як зв’язок між Меган і Гаррі схожий на зв’язок батька і дитини. У різних пар може бути різна поведінка і звички, незрозумілі іншим. Але ви не можете не помітити контролюючої поведінки, яку Меган проявляє стосовно Гаррі», — зазначив Белівінг.

Експертка з мови тіла Джуді Джеймс також проаналізувала недавні виходи Кейт Міддлтон і Меган Маркл у світ. «На прем'єрі фільму про Джеймса Бонда Вільям всім своїм видом хотів показати, що він не може повірити своїм очам і дуже радий такій удачі - супроводжувати свою чарівну дружину. Меган Маркл на концерті Global Citizen Live в Нью-Йорк своєю поведінкою показувала, що лідер в шлюбі вона», — говорить Джеймс.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...