Високий паркан і собака: Спливли деталі переїзду Могилевської в котедж на березі Дніпра (фото, відео)

Українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно переїхала в котедж на березі Дніпра, насправді орендує його. Артистка має намір провести у двоповерховому дерев'яному будиночку все літо. Про це йдеться в програмі "Викриття" на Youtube-каналі Kyiv LIVE, передають Патріоти України.

Журналістам вдалося застати Наталю вдома й сфотографувати її на терасі. Також вони розглянули, що відбувається у дворі у зірки. Зазначається, що присадибна ділянка котеджу Могилевської крихітна, але затишна. Зовні її прикрашають східні ліхтарики та полотно з зображенням індійського слона мудрості.

Котедж артистки стоїть за високим парканом і тут ведеться цілодобове відеоспостереження. Власного пляжу в будинку немає, проте до річки всього 50 метрів. До речі, нещодавно Могилевську помітили на березі Дніпра на прогулянці з таємничим незнайомцем та її собакою Айєю.

Сусіди артистки розповіли, що у вільний час Могилевська займається духовними практиками і йогою на терасі будинку.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...