Висихає на очах: Зірка "Сватів" стривожила жовтим запалим обличчям (фото)

Російська актриса Людмила Артем'єва, відома за серіалом "Свати", поділилася кумедним відео в соцмережах, передають Патріоти України.

Зірка завжди відрізнялася своєю неординарністю і почуттям гумору, завдяки якому вона знялася не в одному комедійному серіалі. В результаті популярність їй принесла участь в таких проектах, як" Свати"," Таксистка","Хто в домі господар". Примітно, що героїні зірки часто відрізняються приголомшливим оптимізмом і вірою в краще, на відміну від її образу в "Сватах", де вона зіграла ексцентричну Ольгу Ковальову.


Варто відзначити, що саме завдяки цій ролі Людмила Артем'єва стала по-справжньому відомою і улюбленицею цілої армії фанатів, які стежать за нею в соцмережах. Так, саме на сторінці 58-річної артистки в Instagram користувачі запримітили цікаве відео.

На ньому актриса відповідає на питання про те, чи любить вона сучасну музику. Її відповідь була однозначною:"Звичайно". Однак найбільше користувачів зацікавила не відповідь Артем'євої, а її зовнішній вигляд на представленому відео.

Так, в той час, як одні користувачі похвалили актрису за креативність, інші задалися питанням, що з нею сталося і чому вона раптом стала так виглядати.

Джерело: Hyser

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...