"Витримав би добу": Малахов різко розкритикував замок Пугачової і Галкіна за 40 млн євро і заявив про "прірву"

Російський телеведучий Андрій Малахов різко розкритикував замок, в якому живуть Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним. В інтерв'ю для YouTube-каналу "Просто про складне з Софіко Шеварнадзе" Малахов зізнався, що не зміг би прожити там понад добу, передають Патріоти України.

"У нас прірва (між ним і Галкіним – ред.) починаючи зі смаку до сучасного мистецтва, до одягу, до архітектури. Тому що уявити собі, що я живу в цьому замку, ну чесно... Навіть якщо мені заплатили б гроші, я витримав би, ну може, добу в цьому будинку, не більше. Я молодий сучасний чоловік, який поїздив і подивився... Вибачте, нікого не хочу образити", - пояснив телеведучий.

Малахов також підкреслив, що Пугачова дуже любить Галкіна, а "все, що любить Алла, тут же хвилею переходить на нього". Він також відзначив освіченість свого колеги, розум і почуття гумору, відсутність "понтів".

Замок Пугачової і Галкіна в селі Грязь - що відомо

Палац Пугачової і Галкіна розташований в селі Грязь Одінцовського району. Ділянка займає 3 тисячі квадратних метрів, а житлові приміщення – 1 гектар. На території є два невеликих будиночки для прислуги і оранжерея, а сам замок поділений на дві частини. Праве крило відведено для господарів, а крило з оглядовою вежею - для гостей.

Палац складається з 20 кімнат, крім житлових приміщень є зимовий сад, шикарний кінозал, підвал і комори. Підземний гараж розрахований на 4 автомобілі. Вартість замку становить близько 10 мільйонів євро. На купівлю меблів та ремонт приміщень подружжя додатково витратило понад 30 мільйонів євро.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...