"Визначилася", на чиєму боці: Скандальна українська ведуча Панченко приїхала в Донецьк

Скандальна українська телеведуча та журналістка родом з Миколаєва Діана Панченко визначилася з позицією і похвалилася, що приїхала в окупований росіянами Донецьк. Вона заявила, що "повинна там бути", передають Патріоти України.

Про деталі своєї поїздки до міста, захопленого терористами, Панченко пообіцяла розповісти згодом. Відповідний коментар з'явився в її Telegram-каналі.

Телеведуча поділилася, нібито її 8 років "справедливо" запитували, чому вона не їде в окупований обласний центр. І от, після повномасштабного нападу Росії на Україну, Панченко вирішила навідати жителів міста та російських бойовиків.

"8 років я отримувала цілком справедливі повідомлення із запитанням: "Чому ви не приїдете на Донбас?" Я на Донеччині. Там, де повинна бути. Подробиці скоро", – написала журналістка біля фото зі знаком "Донецьк".

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...

Хамство як спадковість: Батько Тайсона Ф'юрі вдарив представника команди Усика, при цьому більше постраждав сам (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 19:05

Чемпіон світу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проведе поєдинок проти володаря поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика. Незадовго до поєдинку команди боксерів влаштували сутичку. . Джон Ф'юрі, батько британця, головою вдарив пре...