"Взагалі я пацифіст все життя був": Єгор Крутоголов розповів про брата, який воює на передовій, та чому сам не пішов служити

У родині актора Єгора Крутоголова є військові. Зокрема, його брати захищають країну від російських окупантів, передають Патріоти України.

Знаменитість зізнався, що за одного менше хвилюється, адже він нині у Львові, а от за іншого – більше. Брат Єгора нині перебуває на передовій на Херсонському напрямку, де й йдуть тяжкі бої з окупантами.

"За одного менше страшно, бо він у Львові, а другий під Херсоном, за нього постійно страшно. Він у піхоті. Я хотів йому передати авто, але він сказав: "Мені не треба, тут трішки інше". Командир не дозволив чомусь. Коли ми розмовляємо з ним, то постійно гепає так, що капець. Там все: і літає авіація, і артилерія", - розповів Єгор в інтерв'ю Славі Дьоміну.

А от сам Крутоголов не ходив до військкомату. Як зізнався актор, на передовій від нього не було б багато користі. Тим більше, знаменитість за станом здоров'я навіть в армії не служив.

"Я навіть не знаю, де б я згодився, бо взагалі я не служив в армії. За станом здоров'я я не пройшов. Взагалі я пацифіст все життя був. Я навіть не хотів мати власну зброю. Всі люди купують, закликають і мене, але я не хочу, я проти зброї, проти того, що вбиває людей", - зізнався Крутоголов.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...