"Вже 2 роки не живу в Росії": Лобода зробила несподівану заяву в ефірі українського радіо (відео)

Співачка Світлана Лобода, яка будує кар'єру в Росії, 14 серпня планує виступити в Одесі. Вона вже відвідала українські радіостанції, а тепер стала гостею ранкової програми одного з вітчизняних телеканалів. Артистка заявила, що вже 2 роки живе в Європі на морському узбережжі, передають Патріоти України.

Виконавиця не визнає вторгнення російських військ на територію України й не визнає війну на Донбасі. Лобода гастролює в країні-агресорі, а потім анонсує концерти на нашій землі. Несподівано артистка стала запрошеною гостею українського телеканалу. В ефірі ранкової програми вона розповіла, що вже 2 роки не проживає на території Російської Федерації. Зірка придбала маєток в Європі на узбережжі моря, проте в якій саме країні - не розсекретила.

"Вже 2 роки ми щоранку, прокидаючись, дякуємо за те, що дихаємо морським повітрям. Навколо нас пальми й приємні люди", – поділилася Лобода.

Світлана додала, що в новій країні почувається прекрасно, оскільки більшість сусідів не знають про її кар'єру та статус артистки.

Зауважимо, в ефірі Лобода спілкувалася російською мовою. Ведучим програми був її друг і кум Анатолій Анатоліч. Виконавиця нещодавно побувала в нього в гостях і обоє розповіли про це у соціальних мережах.

Тему політики, війни на Донбасі Світлана Лобода завжди оминає і цього разу подібні запитання також не прозвучали. Артистка продовжує брати участь в російських телешоу, приймати тамтешні музичні нагороди, виступати там.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...