"Вже холодильників і пральних машин їм мало": Росіяни вкрали пісню Скрябіна "Мам"


Росіяни вороже вторглися в Україну: знищують українські міста, вбивають людей та крадуть все, що трапляється їм в руки. Зокрема, й до українського мистецтва окупанти теж дісталися. Так, Мережею почали ширитися відео, де співак РФ виконує пісню Скрябіна "Мам", щоправда російською мовою, передають Патріоти України.

Один із коротких роликів опублікував на своїй сторінці в Instagram ведучий Слава Дьомін. Він зазначив, що росіянам вже замало холодильників та пральних машин, вони дісталися вже й до мистецтва. "Рашисти вкрали пісню Скрябіна "Мам". Вже холодильників і пральних машин їм мало. Тепер і до пісень долізли своїми смердючими руками. Але вийшло у них, як завжди, гівняно", - написав Слава.

До слова, це вже не вперше, коли росіяни переспівують українські хіти російською мовою. Від початку війни у Мережі активно ширяться відео, де співаки РФ виконують на свій лад композиції Скрябіна - "Спи собі сама", "Шампанські очі", "Люди, як кораблі", "Океану Ельзи" - "Обійми", "Не твоя війна", Go_A - SHUM, Христину Соловій - "Тримай".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...