Вже можна сподіватися на весілля? Софія Ротару вперше запросила на сімейне свято нареченого онуки Соні та дівчину онука Анатолія (фото)

Схоже, незважаючи на «заборону» Софії Ротару внучці виходити заміж («надто юна»), серце бабусі не витримало аргументів рідних, і вона починає потихеньку міняти позицію. Такий висновок можна зробити з публікації народної артистки в Instagram, де показано зустріч сімейством Ротару-Євдокименків нового 2022 року, зазначають Патріоти України.

«Друзі, з Новим роком! Здоров'я всім, миру та кохання!» , — написала побажання під одним із фото Софія Михайлівна.

У ще одному пості вона побажала своїм шанувальникам любити та берегти рідних та близьких, та опублікувала спільне сімейне фото, на якому син Руслан із дружиною Світланою, онуки, Анатолій та Соня, а також мама Світлани.

У свою чергу, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко опублікувала інші знімки, з яких можна зрозуміти, що на урочистість були запрошені також наречений Соні Денис Жаданов та ще одна невідома дівчина, яка, найімовірніше, є подругою онука Анатолія.

У коментарях фоловери Софії Михайлівни побажали їй і всьому сімейству щасливого Нового року, а також висловили припущення, що, можливо, позиція бабусі пом'якшилася, і Сонечка зможе нарешті поєднати свою долю з коханим Денисом. Адже вона така розумниця!

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...