"Вже не вирветься звідти": Павло Зібров розповів, як Кремль "підгодовував" запроданку Повалій

Український естрадний співак, Нардний артист України Павло Зібров в інтерв'ю Аліні Доротюк висловив свою впевненість у тому, що Таїсія Повалій, яка мовчить про війну і продовжує виступати в Росії, поки на її батьківщині йде війна, більше ніколи не повернеться в Україну, передають Патріоти України.

Артист упевнений, що рішення це було прийнято вже дуже давно, і навіть не самою Повалій. Її підгодовували, як ручну тваринку, а тепер вимагають відповіді. Однак це нітрохи не виправдовує співачку в очах Зіброва. Свою думку про неї він склав, і виніс свій жорсткий, але справедливий вирок.

"Тая Повалій, Бог ти мій... Коли в мене питають: "Що Тая Повалій, що Тая Повалій..." Я вже давно казав, що у Таї Повалій треба забрати звання Народної артистки України, і дати Народну артистку Кремля. ...Їм дуже вігідно мати у Росії, у Кремлі Народну артистку України, депутата Верховної ради України, глашатаєм таким, що все добре в Україні. Херсону гарно, у Краматорську чудово, і Маріуполю... Тому я гадаю, підгодовували її і підгодовують зараз. І вона вже вирватись звідти не вирветься... Вона свій вибір зробила", - поділився своїми роздумами співак.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...