Вже затримала поліція: Чоловіка української співачки підозрюють у викраденні авто преміум-класу (фото)

Прес-служба управління Нацполіції в Одеській області повідомила, що в Одесі затримали 40-річного чоловіка за підозрою у викраденні авто преміум-класу Hyundai Santa Fe, передають Патріоти України.

Повідомляється, що його "спіймали" по гарячих слідах. Він їздив по місту в пошуках автомобіля, а коли знайшов, кинув свою машину і зник на викраденій. При обшуку в його машині поліцейські знайшли електронні пристрої для злому транспортних засобів, пістолет травматичної дії, паспорт, виданий на його ім'я іноземною державою, та інші речові докази протиправної діяльності.

За інформацією "Думської", зловмисником виявився чоловік української співачки Вікторії Петрик. Чоловіка впізнали за статурою, бо зірка періодично виставляла фото з ним, але прикривала обличчя смайликом.

Зараз Володимир Андрушкевич перебуває в СІЗО. При цьому за нього можуть внести заставу в розмірі 744,3 тис. грн.

Хто така Вікторія Петрик

Вікторія Петрик - українська співачка. Володарка титулу найсексуальнішої учасниці нової хвилі 2014 року. Переможець "Дитячої Нової хвилі 2010". Старша сестра Анастасії Петрик.

Вона представляла Україну на Дитячому Євробаченні 2008 в Лімасолі, де посіла 2 місце. Представниця України на Новій Хвилі 2014.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...