Woman of the Universe-2021: Українка зі Львова перемогла у світовому конкурсі краси (фото)

Олена Мороз здобула перемогу в одному з найавторитетніших конкурсів краси в світі Woman of the Universe-2021. Про це повідомили на сторінці конкурсу в Facebook, передають Патріоти України.

Жінка родом зі Львова. Вона підкорила журі не тільки своєю красою, а й розумом, добротою і небайдужістю до інших людей.

"Я дуже пишаюся нашою Оленою! Вона дійсно заслуговує цієї грандіозної перемоги. У ній гармонійно поєднуються всі ті риси, якими повинна володіти жінка, гідна честі: мудрість, благородство, доброта, підтримка і допомога іншим, відчуття соціальної відповідальності...," - заявила національний директор і організатор "Місіс Всесвіт-Україна" Уляна Оксенюк.

Конкурс краси проходив в Софії, Болгарії. Олена Мороз вже прилетіла додому до Львова, де її зустрічали родичі та близькі люди. За словами Олени, зустріч з рідними пройшла просто неймовірно. Вона розповіла, що залишилася задоволена конкурсом, оскільки всі учасниці та організатори були дуже дружні.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...