"Их нравы": Зрадниця Лобода стала раком, щоб порадувати своїх фанів

Українська виконавиця Світлана Лобода, котра живе і виступає в Росії, оприлюднила дуже пікантне фото, яке моментально стало популярним. На своїй сторінці в «Інстаграм» співачка позувала в дуже відвертому і сексуальному образі, передають Патріоти України.

На ній був чорний боді з бахромою і пікантними вирізами в районі паху і туфлі на підборах. При цьому, українка стояла боком і раком, що надавало її позі ще більше сексуальності. «У всякого божевілля є своя логіка», - висловилася під фото Світлана.

«Если и шальная императрица - то только такая», «Вот это Вы подбодрили футболистов», «Ух, огонь и секс в чистом виде», «Несите огнетушитель», «Какая Вы, и такие фотки на ночь, вместо сна, хочется пойти сделать хотя бы присед и отжимания, глядя на такую фигуру, мотивируете», «Очень неожиданный пост ночью, шалите, Светлана Сергеевна», - написали фани співачки.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...