"Износилась, бедолага. Надеть нечего": Астаф'єва в сітці на голе тіло очікує літо (фото)

Українська співачка Даша Астаф'єва в черговий раз опублікувала в соцмережі пікантні світлини, передають Патріоти України.

Співачка в боді, верхня частина якого складається з чорної сітки, та туфлях на високих підборах повідомила, що дуже чекає літа. «Не було печалі, просто не приходить літо …», — написала Даша.

Фанати, як завжди, зазначили красу й сексуальність Астаф'євої. А ведучий Андрій Бєдняков, який не залишає без уваги жоден пост Даші, з іронією поспівчував співачці через те, що їй нічого надіти, явно натякаючи на пандемію і відсутність концертів.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...