З боку влади до зрадниці питань нема: Скандальна Лобода понаїхала в Україну з новою піснею

Лобода у Києві побувала на радіо "П'ятниця", "Наше Радіо", "Русское радио. Україна", "NRJ Україна", де презентувала новий трек "Алло", зазначають Патріоти України.

Кліп на пісню зняв популярний кліпмейкер Алан Бадоєв. Він часто співпрацює з російськими зірками.

Світлана Лобода вже кілька років живе й працює в РФ. 14 серпня артистка запланувала концерт в Одесі. Захід має відбутися в клубі Ibiza Beach Club.

Вартість квитків на концерт Лободи стартує від 1 300 грн.

Думки українців щодо виступу знаменитості в Одесі розділилися. Одні зраділи й із задоволенням чекають на концерт, інші - розкритикували співачку.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...