"З днем народження, Ма": Андрій Бєдняков зворушив зверненням до покійної мами, яка померла в окупованому Маріуполі (фото)

Ведучий та шоумен Андрій Бєдняков звернувся до своєї покійної мами, яка померла в окупованому Маріуполі, передають Патріоти України.

У своєму фотоблогу знаменитість присвятив рідній людині зворушливий допис. Зокрема, у мами Андрія сьогодні мав би бути день народження. Тож, Бєдняков вирішив привітати близьку людину з її святом.

"З днем народження, Ма. Цінуйте батьків, дуже вас прошу", - написав Андрій та додав слово "завжди" із червоним сердечком.

Також ведучий опублікував архівне фото мами, яке було зроблене у Маріуполі. На знімку рідна людина Бєднякова позує з букетом бузку на тлі дороги.

Зазначимо, мама Андрія Бєднякова померла в окупованому Маріуполі. Рідна людина ведучого тяжко хворіла, тож з кожним днем їй було все гірше і гірше. Жінка перебувала у холодній квартирі без води та опалення. Також на стан мами Бєдянкова постійно негативно впливали вибухи. Жінка впала у кому, а незабаром – померла. Сестра ведучого змогла вивезти та поховати маму.

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...