"З гурту мене вижила Джанабаєва": Тетяна Котова розповіла про домагання Меладзе

Одна з колишніх учасниць жіночого колективу «ВІА Гра» Тетяна Котова зізналася, що Валерій Меладзе неї домагався. В ефірі шоу «Головне питання» співачка розповіла, що ще в 2008 році відбулася презентація нового кліпу гурту, і тоді вона публічно похвалила Меладзе, передають Патріоти України.

Зокрема, Котова щиро говорила, що Меладзе - це та людина, яка вміє представляти нові композиції. Також вона звернулася до співака і попросила його навчити такій "фішці". «Я тут зупинився в одному готелі, приходь», - відповів їй Меладзе. Тетяна Котова при цьому підкреслила, що тоді поруч зі співаком стояла Альбіна Джанабаєва, і вона прекрасно почула, що він сказав. Котова нагадує, що тоді Джанабаєва вже була в стосунках зі співаком і у них підростав син.
Котова не сумнівається в тому, що після того випадку Джанабаєва стала вважати її своїм особистим ворогом, а через якийсь час її просто виключили з групи. На думку співачки, руку до цього якраз і доклала Альбіна, проте з особистим проханням покинути колектив до неї звертався Меладзе. Потрібно зазначити, що Котова була учасницею групи всього пару років. У 2010 році вона покинула колектив, а пізніше говорила, що нібито не змогла ужитися з Альбіною Джанабаєвою.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...