З ким живе дитина: Мер Києва зізнався, що шестирічна донька Панеттьєрі і його молодшого брата Володимира не живе з жодним із батьків

Панеттьєрі рідко розповідає про доньку у своєму мікроблозі в соцмережі. Востаннє вона згадувала її у грудні 2020 року.


Мер Києва, а у минулому титулований боксер Віталій Кличко бачиться зі своєю шестирічною племінницею Каєю, яка є єдиною донькою його молодшого брата Володимира Кличка і американської актриси Гайден Панеттьєрі, кілька разів на тиждень, інформують Патріоти України. Про це він розповів 2 вересня в ефірі програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

"Вчора бачив востаннє", – зізнався він. У сюжеті наголосили, що інтерв'ю записували напередодні 50-річчя Кличка, яке він святкував 19 липня.
За словами Кличка, дочка молодшого брата живе разом з бабусею за батьківською лінією.
"З моєю мамою", – уточнив мер Києва.
У сюжеті зазначили, що батько дитини Володимир Кличко вже кілька років поспіль живе і працює за кордоном – він викладає у Швейцарському університеті та Гарварді. Брати спілкуються телефоном.

Кличко і Панеттьєрі зустрічалися з 2009 року, їхні заручини відбулися у 2013 році. У грудні 2014-го у них народилася дочка Кая Євдокія Кличко. У серпні 2018 року стало відомо, що Кличко і Панеттьєрі розлучилися.

У січні 2021 року Кличко розповідав, що через пандемію кронавірусу провів з донькою кілька місяців.
"Кая також любить виклики, а деякі речі вона робить краще, ніж я. Наприклад, катається на конях. Я не забуваю, звідки родом, тому виховую доньку, не ставлячи за приклад матеріальні цінності", – повідомив він тоді, не уточнивши, в якій саме країні вони перебували.
Панеттьєрі рідко розповідає про доньку у своєму мікроблозі в Instagram. Востаннє вона згадувала її у грудні 2020 року, показавши, який торт для неї замовила. Водночас святкових світлин дочки вона не показала.
У липні 2021 року стало відомо, що Панеттьєрі відновила стосунки зі своїм колишнім коханим Браяном Гікерсоном, який вийшов із в'язниці через 45 днів після тримання за ґратами за багаторазове побиття актриси.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...