"З нами поруч живе божевільний сусід": Хливнюк, який захищає Україну, пояснив, чому війна - надовго

Відомий український співак та лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк переконаний, що війна в Україні затягнеться надовго, оскільки поруч із нами живе "божевільний сусід". За його словами, наша країна тепер буде як Ізраїль - завжди озброєна та готова до нападу, передають Патріоти України.

"З нами поруч живе божевільний, зовсім шалений сусід. Йти на його землю ніхто з нас не збирається. Я не збираюся брати штурмом Москву, входити до Смоленської області. Вона мені нафіг не потрібна. Просто відчепіться від нас", – сказав Хливнюк в інтерв'ю журналісту Дмитрові Гордону для його YouTube-каналу.

Співак зазначив, що Росія не хоче відстати від України, тож усім українцям тепер доведеться бути озброєними."Усім чоловікам призовного віку та жінкам, якщо вони цього захочуть, мати вдома зброю та боєприпаси, бронежилети, форму, мати навички надання допомоги. Бути миролюбними, так, намагатися жити у світі з усіма, але бути готовими до такої зради", – підкреслив він.

Хливнюк також зазначив, що життя, яке було до 24 лютого цього року більше не буде і пояснив, чому не потрібно намагатися його повернути.

"Її більше не буде, забудьте про неї. Буде інша, може бути краще, може бути гіршою. Неможливо прокинутися вчора. Будь-який психолог вам це скаже. Ні, потрібно жити реальністю сьогоднішнього дня і прагнути кращого", – резюмував музикант.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...