З новою зачіскою та в обтислих шортиках: Настя Каменських вразила ефектним образом на шоу "Маска" (фото)

Українська співачка Настя Каменських є однією з зіркових детективів на шоу "Маска". Кожного ефіру вона дивує новими стильними образами. Цього разу артистка приміряла яскравий подовжений жакет, повідомляють Патріоти України.

Виконавиця позувала перед камерою у коротких обтислих чорних шортах та яскраво-морквяному подовженому жакеті. Чорна шнурівка та відверте декольте зробили акцент на фігурі зірки.

Настя Каменських поєднала контрастне вбрання з лаконічними чорними босоніжками на високих підборах. Також образ доповнювали золотий ланцюжок на шиї, чорний чокер та незвичні сережки.

Особливістю аутфіту артистки стала її нова зачіска – класичний боб-каре та коротка гривка. Та Настя Каменських навряд чи наважилась на таку кардинальну зміну іміджу. Тому, ймовірно, для зйомок вона одягнула перуку.

Ефектний look знаменитості завершував макіяж. Візажисти підкреслили очі Насті Каменських помаранчевими тінями, а губи нафарбували бежевою помадою.

Реакція мережі

Шанувальники виконавиці активно коментують кожен її допис. Тому й цього разу вони поділилися враженнями від нового образу зірки під фото:

  • "Неймовірний образ";
  • "Вам пасує такий образ";
  • "Яка гарна";
  • "Вау! Шикарна";
  • "Як завжди – вогонь";
  • "Ох, яка краса";
  • "Дуже виразно і сексуально виглядаєш".


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...