З ними дуже важко: Продюсер "Танців з зірками" назвав двох найбільш конфліктних і скандальних українських співачок

Продюсер "Танців з зірками" Володимир Завадюк назвав двох найбільш конфліктних українських артистів. За його словами, з ними йому було складно працювати. Це Наталія Могилевська і Тіна Кароль. Про це він розповів на Люкс ФМ, зазначають Патріоти України.

Сварки і скандали

Володимир зазначив, що любить цих співачок, але працювати з ними важко. "Це Наташа Могилевська, яку я дуже люблю, і Тіна Кароль, яку я теж дуже люблю. Багато людей хотіли б, щоб я її не любив або вона не любила мене, але це не так", – поділився продюсер. Продюсер повідав, що в роботі з зірками його дратує їх егоїзм. За його словами, деякі не думають про тих людей, для кого шоу може становити все життя.

Егоїзм зірок

"Дуже часто, коли в проекті, наприклад, на "Танцях", у нас буває так, що на майданчику близько 40 зірок і починається боротьба характерів, думок, ідей. Хтось хоче вийти раніше, хтось - пізніше, хтось не хоче виходити в цій сукні, тому що хтось вже в схожій сукні. Терпіти не можу лицемірство в обличчя, а потім за твоєю спиною роблять не дуже класні речі. Мені це не близько, це не про мої цінності", - резюмував він. Нагадаємо, що Володимир Завадюк є керівником департаменту Big Entertainment Shows 1 + 1. Також він креативний продюсер проектів "Танці з зірками","Голос країни" і "Маскарад".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...