"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 роки, Періс, 25 років і Прінс, 27 років, очевидно, висловилися за продаж, а Кетрін подала апеляцію проти нього. Про це пише Daily Mail,передають Патріоти України.

Бігі стверджував, що його бабуся повинна сама оплатити судові витрати по апеляції, а не покривати їх майном його покійного батька.

Однак у новому документі, отриманому People, Кетрін стверджує, що розпорядники майна, яке оцінюють у 1,5 мільярда доларів, можуть дозволити собі оплатити її судові витрати і повинні це зробити. На її думку, гроші на оплату її витрат можна взяти зі спадщини її сина, і при цьому жодних "збитків кредиторам або шкоди спадщині чи будь-якій зацікавленій особі" завдано не буде.

Кетрін Джексон з онуком Прінсом

У заяві Кетрін додано: "Це значно перевищує її потенційні зобов'язання і залишає сотні мільйонів доларів доступними для інших бенефіціарів".

Кетрін отримує допомогу від субтрасту, створеного за заповітом Майкла, але не є прямим бенефіціаром нерухомого майна свого покійного сина.

Судячи з усього, вона отримала близько півмільйона доларів судових витрат за апеляцією проти продажу Sony, яка все ще перебуває на розгляді.

Як заперечення Бігі, його адвокати стверджували, що фінансування апеляції Кетрін було б марним для маєтку, який, на їхню думку, у будь-якому разі навряд чи буде успішним.

"З огляду на такі шанси, Бігі вирішив не витрачати свої ресурси на участь в апеляції. Проте Кетрін вирішила оскаржити рішення суду. Це рішення не на користь спадкоємців", — кажуть юристи.

Майкл Джексон помер у віці 50 років 2009 року від зупинки серця, яку він переніс після прийому пропофолу як снодійного.

Періс ДжексонFullscreen
Періс Джексон
Фото: Getty Images

Він залишив усі свої гроші своїм трьом дітям і своїй матері Кетрін, яка взяла на себе опіку над Прінсом, Періс і Бланкетом, які були неповнолітніми на момент смерті Майкла.

Бігі — син Майкла Джексона

Останніми роками його спадщина знову опинилася під пильною увагою через давні звинувачення в сексуальному насильстві над дітьми.

Хоча Майкл був виправданий 2005 року, звинувачення, як і раніше, звучать у публічній сфері, зокрема в документальному серіалі 2019 року "Залишаючи Неверленд".

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....