"З перших хвилин поводився дуже фамільярно": Олена Шоптенко розповіла про побачення з "сином депутата"

Зірковий хореограф Олена Шоптенко розповіла своїм шанувальникам, який найдорожчий подарунок їй доводилося отримувати від шанувальників, повідомляють Патріоти України.

Знаменитість стала гостею програми ImprovLiveShow на Новому каналі, де їй потрібно було взяти участь у швидкому побаченні - Шоптенко вирушила на дейт "з сином депутата". Після участі в сценці зірка розговорилася і розповіла про схожий випадок в реальному житті.

- Чоловік поводився так само. Тільки тут сина депутата грав актор, а на тій зустрічі все було по-справжньому, - розповіла зірка. - Майже з перших хвилин він поводився дуже фамільярно. Чіплятися почав взагалі мало не з другого слова. І жартував недоречно, і компліменти були, як то кажуть, "нижче пояса".

З залицяльником вона більше не бачилася, тому що каже, що їй подобаються чуттєві чоловіки, які вміють здивувати. Наприклад, роблячи подарунки.

- Одного разу я отримала кур'єром дуже дорогий подарунок. Це був брелок ювелірного бренду (не пам'ятаю точно назву) з дорогоцінним каменем, - ділиться хореографиня. - Красивий дуже! Але я не мала уявлення, від кого це. Там не було ні листівки, нічого. Просто прислали. Я досі не знаю, від кого він.

Джерело: РБК-Styler

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...