З рожевим волоссям і в міні-сукні: Оля Полякова підкорила елегантним образом (фото)

Оля Полякова - знана любителька перевтілень. Так, нещодавно зірка звела з розуму відвертим фатальним образом. А тепер прийшла у ефір популярного шоу "Маска" хоч і у доволі лаконічній, але неймовірно сексуальній сукні, передають Патріоти України.

Для нового випуску гіпершоу, який глядачі каналу "Україна" побачать 30 жовтня, зірковий детектив обрала стримане та водночас ефектне вбрання.

Силуетна сяюча сукня повністю прикриває руки, шию і декольте Олі, зате оголює її довгі ноги. Співачка доповнила лук оригінальними туфлями-човниками та довгими мерехтливими сережками. Скажемо чесно: бачити артистку в такому лаконічному образі досить незвично, та безумовно їй дуже личать і такі вбрання.

"У "Масці" я буду різна! Обожнюю змінюватись і цим мені дуже подобається наше шоу, бо тут можливо все - міняти колір волосся, міняти свій характер. На сцену я не можу вийти в чорній перуці, бо все-таки я жінка-суперблондинка, а в "Масці" я можу робити все!" - коментує Полякова свій образ.

Вражає не менше і б’юті-образ співачки у голлівудському стилі. Її рожеві локони вкладені на одну сторону, очі підкреслені улюбленими стрілками Олі, а губи нафарбовані помадою глибокого сливового кольору.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...