За $58 млн: Як виглядає маєток співачки Адель у Лос-Анджелесі, який вона купила у Сильвестра Сталлоне (фото)

Фотографії гігантського нового маєтку британської співачки Адель опублікували в мережі. Повідомляється, що вона викупила будинок актора Сильвестра Сталоне за 58 млн доларів. Нова оселя артистки дислокується в сонячній столиці Америки – Лос-Анджелесі, повідомляють Патріоти України із посиланням на TMZ.

Відомо, що стартова ціна розкішного житла становила 110 млн, але не знайшлося жодного покупця, охочого заплатити таку суму. Особняк площею 14 тисяч квадратних метрів розташований уздовж приватної під'їзної дороги в ексклюзивному районі Північний Беверлі Парк, де живуть такі знаменитості, як Дензел Вашингтон, Меджік Джонсон та Джастін Бібер.

Фотографії маєтку британської співачки Адель опублікували в мережіСпівачка викупила будинок актора Сильвестра Сталоне

Вартість будинку становить 58 млн доларівУ власності Адель тепер є шість спалень, дев’ять ванних кімнат, тренажерний зал, сауна, басейн, сигарна кімната, кінотеатр, бар та художня студія.

У власності Адель тепер є шість спаленьВ особняку є більярдний стілНа території є двоповерховий гостьовий будиночокОкрім основного приміщення, на території є двоповерховий гостьовий будиночок. Тепер співачка володітиме 4 будинками в Лос-Анджелесі, адже раніше повідомлялося, що вона проживає в Беверлі-Гіллз по сусідству з Кеті Перрі, Пенелопою Крус, Камерон Діаз, Дженіфер Лоуренс та Ніколь Кідман.

Тепер співачка володітиме 4 будинкамиЦікаво, що кілька місяців тому зірка заявляла, що хотіла б жити в Лондоні, проте в неї не вистачає грошей на житло в Англії.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...