За фронтові 100 грам: Путініст Григорій Лепс засвітився на окупованому Донбасі

Завзятий путініст Григорій Лепс поділився відео, на якому він їде в службовому автомобілі з російською символікою. За кермом - військовий, по радіо грає пісня Володимира Висоцького під назвою Лицарський турнір, передають Патріоти України.

У такому антуражі співак відправився на Донбас з концертами - сьогодні в невизнаному "ДНР" окупанти відзначають День республіки. У вересні 2020 року рашистський шансоньє вже виступав у Донецьку на вигаданому святі визволення Донбасу, а в березні 2022 року вийшов на сцену Лужників у річницю анексії Криму.

У 2017 році Григорій Лепс був занесений в базу "Миротворця" через незаконний перетин державного кордону України, виправдання російської агресії і підтримки російського окупаційного режиму в Криму. На Донбасі зараз він, крім концертів, планує відвідати поранених рашистських солдатів.

У коментарях зірковому путіністу запропонували приїхати з виступами в зруйнованому окупантами драмтеатрі Маріуполя або в розбомбленому Харкові. Деякі коментатори також припустили, що в основі політичних переконань Лепса лежить його багаторічна алкогольна залежність, адже твереза людина на подібні вчинки не здатна:

"Виступіть в Маріуполі в драмтеатрі".

"Про корабель Москва співає?"

"Ех Григорій, не ганьбіться, потім не відмиєтеся, краще зробив би вигляд що нічого не відбувається, ніж підтримувати збожеволілого Діда, що знищує братський народ".

"Приїжджайте в інші міста України! Заспівайте в Маріуполі, в Харкові, в Києві, в Одесі. Думаю, що при вигляді всього співати буде вже не так весело. А от якби підтримали наших людей..."

"Талановитий, але робить фігню".

"Гриша мізки висушив алкоголем! Шкода дуже....що ти підтримуєш? Україну просто розпинають".

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...