За гроші готова на все? Світлана Лобода заспівала на Дні народженні скандального олігарха

Скандальна співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Москві, нещодавно заспівала на ювілеї скандального російсько-українського олігарха Павла Фукса. Святкування відбулося в ангарі одного із заміських гольф-клубів Києва, передають Патріоти України.

Фото Лободи під час виступу на Дні народження Фукса, яке відбулось в стилі венеціанського карнавалу, в соціальній мережі Instagram публікували гості заходу. Як пише видання Таблоїд, за годинний виступ співачка бере близько 65 тисяч доларів.

Також на святі олігарха виступив російський виконавець, колишній резидент російського Камеді-Клаб Артур Пирожков (Олександр Ревва). Він бере за одну годину виступу від 30 до 40 тисяч доларів.

На одному з фото в мережі зображений величезний тунець, який в Україну нібито доставили спеціально до ювілею Фукса.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...