"За мою кар'єру на "Олімпійському" такого не було": Могилевська розповіла про репетиції перед концертом до Дня Незалежності (фото)

Репетиція концерту до Дня Незалежності, який має відбутися на НСК "Олімпійський", відбувається в ангарі на заводі "Антонов". Хореографи й танцівники виходять на імпровізовану сцену. Про це повідомив телеканал "Україна 24", передають Патріоти України.

Також на стадіоні буде унікальне 3D-шоу. А три сцени символізуватимуть відповідно три десятиріччя. Готується до концерту й співачка Наталія Могилевська.

"Про такий вихід мріє кожна артистка. Навіть світового рівня", - зізналася вона.

"За мою кар'єру не було, щоб на "Олімпійському" була така поява. Це гарно, романтично, технологічно. Має вийти неймовірно", - розповіла Наталія Могилевська.

Крім співачки на сцену вийдуть ще 34 артисти. Вони виконуватимуть хіти. Один виконавець поєднає кілька хітів. Які саме композиції звучатимуть на святковій сцені - не розголошують. У святковому шоу візьме участь гурт "Go_A", який представляв Україну на Євробаченні.

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...