"За Омікроном поїхала?": Леся Нікітюк обурила фанів, відправившись на відпочинок до Африки (фото)

Леся Нікітюк вирушила на відпочинок у Кабо-Верде (Фото: lesia_nikituk/Instagram)Українська телеведуча Леся Нікітюк вирушила на відпочинок у Кабо-Верде у Західній Африці. 34-річна зірка поділилася знімком у білому купальнику, зробленим на тлі мальовничого пляжу, передають Патріоти України.

У публікації зірка повідомила, що раніше вже була в Кабо-Верде, де чотири роки тому знімали програму "Орел і решка". «Якщо хтось не знав, то я друга офіційно зареєстрована людина в світі, яка вміє ходити по воді. Всім привіт з Кабо Верде, останній раз, була тут 4 роки назад, на зйомках О&Р. Правда тоді жила на безлюдному острові, а зараз на нормальному», — написала Нікітюк.

У коментарях фоловери розкритикували зірку за подорож до Африки, де було виявлено новий штам коронавірусу: «Так там же новий вид корони…», «За омікроном поїхала?», «В'їзд в Україну з Африки заборонено, тож там зустрічатимеш Новий рік», «Леся в Африці? Туди ж зараз не можна!», «Омікрон не вези нам», — пишуть у Мережі.

"Погано, це все погано": Тіна Кароль вперше розповіла, як не пройшла кастинг до дівочого гурту

вівторок, 30 квітень 2024, 8:25

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, як їй відмовили стати учасницею дівочого колективу, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли артистці було близько 17-18 років. Як розповіла знаменитість на проєкті "Пісня мого життя", вона то...

Виникли проблеми: Лікування Чарльза III йде не так добре, як очікувалося

вівторок, 30 квітень 2024, 8:05

Британські та американські ЗМІ повідомляють, що лікування короля Чарльза, хворого на рак, проходить не так добре, як очікувалося. Повідомляється, що стан монарха погіршується. Daily Beast повідомляє, що в плани похорону короля внесено зміни, передають ...