За скільки продалася? Відома українська актриса підтримала у війні Росію

Українська актриса Ірина Мохова, яка здобула популярність завдяки зйомках в мелодрамах, підтримала у війні Росію. Про це повідомляє пропагандистське видання КП, передають Патріоти України.

Можливо, на таку її позицію вплинув чоловік, російський актор Олександр Мохов. Вони разом живуть в Росії і висловлюють їй свою любов.

При цьому родичі Ірини все життя прожили в Україні. Рятуючись від ракет після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, вони були змушені тікати з рідної країни. Але, здається, навіть розмови з близькими не переконали Мохову в тому, що російська армія вбиває мирне населення України.

"Ми з моєю дружиною за нашу країну. Вони - за свою. Але ми розумні люди, є розуміння. Думаю, розколу через це немає. Для мене Україна як друга батьківщина. І я з болем ставлюся до того, що там відбувається. При цьому я великий патріот своєї країни. Я шалено люблю Росію. І моїй дружині, яка теж стала росіянкою, дуже подобається Росія", – сказав Олександр Мохов в коментарі виданню.

Відзначимо, Ірина Мохова відома за ролями в таких серіалах як "Кришталева мрія", "В полоні у минулого", "Як довго я на тебе чекала", "Здраствуй, сестре".

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...