"За стільки років можна було навчитися, ну хоч якось!": Віру Брежнєву розкритикували за жахливий спів та відсутніть голосу (відео)

Українська співачка та актриса Віра Брежнєва виступила на шоу "Вечірній Ургант", виконавши пісню гурту "ВІА Гра". Після цього знаменитість нарвалася на шквал критики в мережі. Відповідне відео опублікували на офіційній сторінці програми "Вечірній Ургант" у Instagram, передають Патріоти України.

Співачка виконала ремейк пісні "Не надо". На сцені Брежнєва з'явилася у чорному топі та блискучих штанах палаццо. Свій образ вона завершила чорним капелюхом і безліччю аксесуарів у вигляді браслета, сережок та ланцюжка.

Однак у центрі уваги виявився не зовнішній вигляд співачки, а її голос. Після виконання хіта Віра нарвалася на критику від шанувальників, але були й ті, хто підтримав артистку. "Не треба, не треба, кров з вух", "Бек-вокалістки завжди за неї співали", "Аранжування вогонь, а голос як у караоке", "Жах – ні голосу, ні слуху!", "Голосу немає", " За стільки років можна навчитися співати, ну хоч якось. Це зовсім все погано", "Іспанський сором", "Це неможливо слухати, вона ж взагалі співати не вміє", "Яка безголоса співачка", "Не схожий на її звичний голос" "Вона прекрасна!", "Віра вогонь, з гарним голосом", "Мені сподобалося", – пишуть люди.

Варто зазначити, що співачка опублікувала це відео на власній сторінці в Instagram. Примітно, що в коментарях під дописом винятково хвалебні відгуки про її виконання. "Такий красивий образ!", "Ви як завжди даруйте тепло. Я співаю вже кілька днів", "Класно вийшло", "Клас", "Супер", "Можна дивитися вічно", "Голос красивий", "Краща", "Це просто супер", – пишуть люди.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...