За Україну треба бути готовим вбивати, зброї в нас із запасом: Мухарський закликав українців до боротьби

Актор, музикант і телеведучийАнтін Мухарський заявив, що Збройні сили України, підкріплені потужною зброєю Заходу, готові відбити атаки та протистояти супротивнику. За його словами, за Батьківщину "не потрібно вмирати – за неї потрібно бути готовим вбивати", зазначають Патріоти України.

Про це 53-річний артист розповів в інтерв'ю Gazeta.ua. Зірка додав, що сам він "усно" записався до лав територіальної оборони, ще з часів армії має навички виживання й теж готовий "вбивати ворогів". Проте, як висловився актор, він приносить більше користі в ідеологічному полі та "вибрав шлях снайпера української культури".

Щодо глобального протистояння, то Захід, на думку Мухарського, "обіграв [Володимира] Путіна в інформаційній війні".

"Вдали, що вони дуже його бояться, панікують... Щоб стримати – треба прискорити надання Україні оборонної летальної зброї. Хлопці, які отримали "Джевеліни", "Стингери", англійські системи, кажуть, що як тільки почнеться наземна операція – вона там же закінчиться. Кількість зброї, здатної знищувати наземну атаку супротивника, у нас навіть із запасом", – вважає артист.

Своє неформальне приєднання до бійців тероборони він пояснив тим, що не любить бюрократію в будь-яких проявах. "А тероборона в мене тут під боком – за 30 км від дому Марусин полігон (полігон поблизу столиці України, створений координаторкою "Правого сектора" Київської області Марусею Звіробій та її бійцями, – ред.)", – зазначив актор.

Він запевняє, що йому не потрібні навчання, бо пам'ятає основні навички ще з часів, коли служив в армії. "Знаю, що робити, щоб забезпечити себе. Де взяти воду, як приготувати з нічого смачний бульйон. Вмію ставити джгути, зупиняти кровотечу. Дружина проходила вишкіл первинної медичної освіти", – пояснив Мухарський.Актор назвав себе "снайпером" у культурі та сказав, що працює на благо ідеології.

"Вибрав шлях снайпера української культури. І точково адресно знищую певних своїх ворогів", – заявив він. Мухарський упевнений: "За Україну не треба вмирати – за неї треба бути готовим убивати". До цього, на його думку, треба готуватись. "Я це відрефлексував на Майдані. Якщо побачу м*скаля в прицілі своєї гвинтівки, то натисну на гачок. Це ворог, який прийшов убити мене. Маю першим натиснути на гачок", – сказав артист.

Коротко про зірку:

  • Антон Дмитрович Мухарський (псевдо Антін Мухарський, Орест Лютий) народився 14 листопада 1968 року в Києві. Він є актором театру та кіно, письменником, музикантом, громадським діячем. Був заступником міністра культури.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...