"Забудовники планують розпочати роботи вже восени": Ольга Сумська звернулася у розпачі до Мінкульту

Українська акторка й телеведуча Ольга Сумська звернулася до виконувача обов’язків глави Мінкульту Ростислава Карандєєва із закликом запобігти знищенню культурних пам’яток у столиці, передають Патріоти України.

«Пане Ростиславе, на черзі – знищення садиби Миколи Пимоненка і під загрозою також маєток Орловського, що на вулиці Гоголівській… Планується будівництво елітної багатоповерхівки. Забудовники планують розпочати роботи вже восени!», – написала Сумська в коментарі під дописом Карандєєва у фейсбуці.

Акторка нагадала, що неодноразово разом із громадою писала Карандєєву щодо цих проблем. «Також є питання щодо знищення 90-літнього велетня каштану, який підлягає лікуванню (вже зібрали кошти для цього ), що біля Андріївського узвозу на території музею історії України! Також вам писали листи! Відгукніться,реагуйте,бо забудовники зносять памʼятки за годину, не встигнеш оговтатись. А каштан має жити ще не менше як 200 років!», – закликала Сумська.

"Ми з Андрієм багато разів зустрічалися": Стало відомо, чому Вєрка Сердючка насправді скасувала виступ на ATLAS

понеділок, 22 липень 2024, 14:59

Після того, як стало відомо, що український артист Андрій Данилко, який відомий своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, не братиме участь у музичному фестивалі Atlas United 2024, були озвучені різні причини: образився, що заборонили співати російськомо...

"Забудовники планують розпочати роботи вже восени": Ольга Сумська звернулася у розпачі до Мінкульту

понеділок, 22 липень 2024, 11:50

Українська акторка й телеведуча Ольга Сумська звернулася до виконувача обов’язків глави Мінкульту Ростислава Карандєєва із закликом запобігти знищенню культурних пам’яток у столиці, передають Патріоти України. «Пане Ростиславе, на черзі – знищення сади...