Забула, звідки сама родом: Сєдокова показала голі сідниці в день, коли Росія ракетами обстрілювала Київ

Киянка Анна Сєдокова, яка будує кар'єру в Росії та замовчує війну, опублікувала фото оголених сідниць в день обстрілу рідного міста російськими ракетами. Поки її співвітчизники ховалися в бомбосховищах, зірка обирала, як підписати відвертий кадр, передають Патріоти України.

Однак і 20 хвилин їй не вистачило фантазії для того, щоб написати цікавий текст, тому вона просто поділилася, що раніше під подібними фото писала цитати видатних людей. Знімок з'явився на її Instagram-сторінці.

"Хвилин 20 думала над підписом до фотографії. Адже були часи, коли до голопопих знімків легко приходили на думку цитати Мілана Кундери", – йдеться в дописі.

Знаменитість не повертається в РФ, де довго будувала кар'єру, однак і в Штатах не користується можливістю правдиво розповісти про геноцид українців.

Судячи з публікацій Сєдокової, від 24 лютого вона не літала в Росію, проте ніяк це не коментувала. Жодних закликів щодо припинення війни в неї на сторінці також немає.

Її профіль недоступний для громадян України. Ба більше, можливість залишати коментарі також сильно обмежена. Під фотографіями зірки відгукуються всього кілька людей, імовірно, зі списку тих, на кого підписана співачка.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...