Задравши ногу в туалеті: Дорофєєва похвалилася фігурою в сексуальному вбранні (фото)

Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва потішила шанувальників новим знімком та продемонструвала сексуальний образ. Знаменитість позувала на камеру у туалеті. Відповідне фото вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Зазначимо, що в цьому образі Дорофєєва виступила на конкурсі "Міс Україна". Надя Дорофєєва позувала в червоних довгих латексних штанях-кльош, чорному топі з відкритими плечима та рукавичками до плечей у тон до топу. Вона додала до аутфіту чорні черевики на масивній підошві. Образ завершила трендовою зачіскою з кісками та хвостами, а також макіяжем з акцентом на очі.

Співачка сперлася на стіну в туалеті, задерла ногу і дивилася в підлогу. Шанувальники встигли оцінити образ співачки та засипали Дорофєєву компліментами.

"Клас", "Дуже красиве вбрання та макіяж кайф", "Ці червоні штани змушують закохатися", "Образ вогонь", "Стиль", "Нереальна просто", "У тебе стилісти та візажисти топ", "Костюм вау", "Образ шикарний", "Пушка", "Ти найкраща", "Дуже сподобався образ", "Стиль до лиця", – пишуть люди.


Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...