"Загинув під час виконання бойового завдання": Дмитро Дікусар повідомив про смерть побратима


Через три дні після початку повномасштабної війни в Україні, танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар поповнив ряди української армії. З тих пір він рідко з'являється в соціальних мережах.

Однак артист намагається не залишати шанувальників зовсім без новин. Час від часу він показує фотографії і розповідає про своє життя те, що не захищене військовою таємницею. Сьогодні хореограф поділився вкрай сумною звісткою - з життя пішов його товариш по службі. Про це Дікусар повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Під час виконання бойового завдання загинув мій друг і побратим Юр Мар'ян Іванович. Світла і справжня людина. Воїн, який на початку повномасштабного вторгнення ворога на територію України покинув роботу за кордоном і повернувся захищати свою країну і її людей. Ушануймо пам'ять нашого героя молитвою! Царство небесне тобі, друг! Ми ніколи не здамося! Вічна пам'ять усім нашим воїнам! Слава Україні!" - написав хореограф. Він також показав фотографію з покійним побратимом. Через чотири години після публікації, Дмитро видалив свій пост із соціальних мереж.

Дмитро Дікусар


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...