Заявила, що "Бог суддя": Собчак вирішила допомогти жителям Шебекіно і поскаржилася на українців, які їй заважають

Собчак вирішила допомогти жителям Шебекіно і поскаржилася на українців, які їй заважають

Російська телеведуча та політична діячка Ксенія Собчак, яка вдає з себе опозиціонерку, поскаржилася на українців, які нібито заважають їй допомагати жителям Шебекіно. Про це йдеться у Telegram-каналі "Кровавая барыня", пов'язаному з Собчак, передають Патріоти України.

Спочатку Собчак пообіцяла допомогти з розселенням мешканцям прикордонних територій Бєлгородської області, чиї будинки виявилися зруйнованими внаслідок "бавовни".

"Моя редакція збере дані, перевірить їх, передасть мені. Після цього я зніму в Бєлгороді або в Москві та околицях кілька квартир для кількох сімей. Квитки, якщо знадобляться, також на мені", – написала опозиціонерка.

Пізніше вона попросила відправляти заявки не в спеціально створений для цього чат-бот, а на пошту. Мовляв, чат-бот атакували українці.

"Чудові українські люди влаштували в боті жахливі спам-атаки із традиційними побажаннями смерті мені, моїй родині, моїй редакції тощо. Дивно, звичайно, адже від початку я одна з небагатьох, хто писав і пише чесно про те, що відбувається, а моя редакція працювала і працює без цензури. Та Бог суддя", – поскаржилася Собчак.

Також вона закликала жителів "БНР", які хочуть втекти від "бавовни", не публікувати свої особисті дані у Мережі, бо нібито є випадки, коли їм погрожують українці.

Крім того, Собчак поскаржилася, що так звана "СВО" йде "не по плану", адже замість захоплення Києва війна триває на території Росії.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...