"Зайчик" Оля Полякова взяла шефство над DZIDZIO після розлучення і присунулась до нього на холостяцьку квартиру (відео)

Оля і DZIDZIO

Поки популярний український співак Михайло Хома (DZIDZIO) намагається переконати себе, що в розлученні зі Slavia немає нічого сумного, його колега-суддя по шоу «Маска» Оля Полякова вирішила «взятися» за бороданя і погодувати його смачною і поживною їжею, зазначають Патріоти України.

Для цього співачка заявилася на холостяцьку квартиру Михайла з «подаруночком» — сумкою, в якій були домашній сир і хліб власної випічки.

У своєму акаунті DZIDZIO показав, як проходив візит співачки.

Оля Полякова, одягнена в рожевий костюм з вухами зайця, з порога заявила, що принесла корисні продукти — без дріжджів, все тільки саме натуральне і «власного виробництва».

У свою чергу, DZIDZIO незабаром зізнався, що гостинці йому дуже сподобалися і він встиг уже їх з'їсти.

«Зайчик передав мені подаруночок. Це найсмачніший хліб і сир! @Polyakovamusic Спасибі! Але я ще хочу, тому що вже з'їв», — підписав він пост.

Звичайно, деяким фоловерів Дзідзьо здався недоречний костюм Олі з рожевого латексу і вони порадили співакові триматися подалі від «кокошніці». Хоча більшість читачів сторінки оцінили і схвалили щедрий жест Полякової. Ймовірно, вони згадали, як раніше Полякова розповідала, що самостійно готує домашній сир, адже спеціально для цього розводить кіз. Також співачка неодноразово хвалилася кулінарними вміннями і ділилася рецептами домашнього хліба. А що може бути краще для самотнього чоловіка ніж натуральні продукти?

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...